FeelLakes

Järviluonnon elämysexpertti

FeelLakes tekee mitä lupaa!

FeelLakes on mikkeliläinen luontoelämyksiin erikoistunut yritys. Opas Tero Jarva on kokenut eräkävijä ja luontoelämysten järjestäjä, jonka sydäntä lähellä on erityisesti kalastus- ja luontomatkat.

Feellakes

Yksilölliset kalastus- ja elämysmatkat eteläsavolaiseen järviluontoon - ympäri vuoden.

Tervetuloa kala- tai elämysmatkalle upeaan järviluontoon. Ammattitaitoinen oppaamme vie sinut ja seurueesi parhaille kala-apajille vaikkapa Kyyvedelle tai Saimaalle. Kalastusopas neuvoo esimerkiksi kuhan jigauksen ja hauen heittokalastuksen niksit.

Tarjoamme myös valmiita kalastusmatkoja,  elämys- kokous- ja ryhmäpalveluita. Lisäohjelma on asiakkaan vapaasti valittavissa. Me järjestämme halutessanne myös taukoruokailut, oheisohjelmat ja majoituksen.


Kalastusopas Tero Jarva

FeelLakes kalastusmatkojen oppaana ja matkajärjestäjänä toimii Tero Jarva. Terolla on monivuotinen kokemus ja intohimo luonnossa liikkumiseen ja erityisesti kalastukseen, johon luontoyrittäjän koulutus, kalastusoppaan ammattitutkinto ja suoritettu vuokraveneen kuljettajan tutkinto antavat vankan teoriapohjan. Kalastusmatkojen lisäksi Tero järjestää myös erilaisia luontoretkiä, yritystilaisuuksia ja elämysseikkailuja kaiken kokoisille ryhmille. Tero toimii Survival Kilta ry:n koulutusjärjestelmässä, jossa ylläpidetään myös osaamista ja toimintatapoja ääriolosuhteissa.

FeelLakesin päätoimialue on Etelä-Savo, mutta kuljetuskalusto mahdollistaa kalastusoppaan palvelut myös muualla Suomessa.

Kysy lisää monista mahdollisuuksistamme!
Lähetä yhteydenotto tai soita suoraan Terolle, puhelin 040 767 6888.